Junoz

Referenciák

A munkák minőségével és szakszerűségével kapcsolatos elégedettséget nem csak az ügyfélkör és a különféle területeken tevékenykedő kereskedelmi partnerek körének állandó bővülése, hanem az ismétlődő megbízások és a sokéves együttműködés is bizonyítja.

Minden projektet egyénileg közelítünk meg, jelentős hangsúlyt fektetünk az ügyfél és a tervező közötti kommunikáció magas színvonalára a projekt megvalósításának összes fázisában. Rugalmasak vagyunk, és mindig az ügyfél igényeihez igazodunk.

A túlnyomóan a vállalkozói tevékenység következtében létrejött kapcsolatokon kívül igyekszünk olyan partnerkapcsolatokat is építeni, amelyek nem jelentenek azonnal kereskedelmi hasznot. A szakmai szervezetekben és társaságokban vállalt aktív részvétel folyamatosan ösztönöz a tevékenységünk végzésére és a célunk elérésére. Ez nemcsak a jelenlegi és jövőbeli ügyfelek igényeinek jobb beazonosítását teszi lehetővé, hanem egyúttal arra is lehetőséget teremt, hogy a társaságunk által képviselt gondolatokat jobban kommunikálhassuk. A nemzetközi szervezetekben való részvétellel és együttműködéssel hozzájárulunk a szakértői csoport számára biztosított képzés minőségének növeléséhez, valamint az egész vállalat fejlődéséhez.

Szakértőink több nemzetközi szervezetben rendelkeznek tagsággal, beleértve az alábbiakat:

  • IAEA (International Atomic Energy Agency): Munkatársaink részt vesznek a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség építményszerkezetek élettartamát értékelő szakértői csoportjainak munkájában.
  • NEA/OECD (Nuclear Energy Agency): Az Atomenergia Ügynökségben munkatársaink az atomerőművek integritásával és élettartamának értékelésével kapcsolatos feladatokat végeznek.
  • SNUS (Slovenská nukleárna spoločnosť – Szlovák Atomenergiai Társaság)
  • Slovenská komora stavebných inžinierov (Szlovák Építészmérnöki Kamara)
  • Slovensko-česká obchodná komora (Szlovák-cseh Kereskedelmi Kamara)
  • ENC (European Nuclear Society)
  • FORATOM (European Atomoc Forum)
év 2016
Feladat
Szolgáltatás típusa
Hűtésrásegítés szívásának elvezetése
TERVEZŐI TEVÉKENYSÉG
TG 11, 12 hűtők légtelenítése
TERVEZŐI TEVÉKENYSÉG
Hermetikus zónakábelcsatornáinak fedelei
TERVEZŐI TEVÉKENYSÉG
Csatornák bevezetése az SO műtárgyba
TERVEZŐI TEVÉKENYSÉG